Leveringsinformation

Leveringsinformasjon

Alle pakker sendes med GLS. Når du handler hos oss betaler du alltid kun 250 kr, som dekker portoen for levering  til døren. For pakker med stor volumvekt kommer det midlertidig et tillegg som fremgår av produktet. Stelling betaler den resterende delen av hva det reelt koster å sende pakken. Vi sørger for at varene dine leveres uten fraktomkostninger og tollavgift, når du handler for 1500kr eller mer. Dette betyr at du vil få fri frakt og toll, hvis innkjøpskurven din inneholder varer for 1500kr eller mer.

Vi tar utgangspunkt i en leveringstid på 2-5 hverdager.

Hos GLS kan man nå velge DepostService. Da leverer fraktselskapet til din adresse uten at du behøver å være hjemme. Du må bare skrive i kommentarfeltet hvor pakken skal plasseres. Dette skjer selvfølgelig på egen risiko.

Vi streber etter å tilby rask levering. Hvis du skal bruke vare til en bestem dato kan skrive  det i feltet "bemerkninger". Vi vil gjøre alt vi kan for at du skal få varen din i tide. Vi fører de fleste varene som er på hjemmesiden vår. Ved bestilling av lerret og rammer i spesial-mål, varer med ekstra leveringstid og studio-staffelier er leveringstiden imidlertid 8-10 hverdager. Vi gir deg beskjed på e-post eller telefon. Det kan imidlertid forekomme at enkelt varer er utsolgt og dermed har lenger leveringstid. I så tilfelle vil vi informere deg om dette. Vi tar forbehold om trykkfeil, tastefeil og skrivefeil på hjemmesiden vår.

Levering til rett tid forutsetter at transportfirmaene vi bruker overholder dag-til dag-til-dag-levering. Om det oppstår forsinkelser hos GLS/øvrige transportører vil dette tilsvarende forsinke leveransen i forhold til den ønskede leveringsdatoen. Stelling kan ikke holdes ansvarlig for forsinkelser hos GLS/øvrige transportører. I tilfelle av veldig forsinket levering (flere dager) eller pakker som desidert har forsvunnet, vil Stelling selvfølgelig sende en ny pakke uten omkostninger.

OBS: Julegaver må bestilles senest 18/12 kl. 24. Bestillinger gjort etter denne datoen kan ikke ankomme tidsnok til julaften. Vi anbefaler at man bestiller innen denne datoen for å være sikker på at pakkene kommer frem i tide.